0.00 лева

ПОПУЛЯРНИ Ски курорти

Резервация / Запитване

Ски курорти

 

Почивка на ски курорти е един от най-популярните начини да имате почивка в движение и да получите много приятни спомени и прилив на бодрост. TEZ TOUR предлага ски ваканция за всеки вкус и по всяко време: кратки пътувания през почивните дни и дълги пътувания до най-интересните и популярни ски курорти в света!

Заповядайте на един от алпийските курорти в Австрия и се насладете на най-уредените писти в Европа. Разгледайте Доломитови Алпи – най-красиви планини в Италия, открийте нови писти на Пиринеи, научете се да карате в Родопи или Рила планина в България, посетете най-известните курорти на Грузия и Русия! Ски курортите на Франция ще ви посрещнат със снежни върхове и хотели с VIP ниво на обслужване. TEZ TOUR предлага активна почивка в следните страни:

Австрия Австрийските ски курорти са известни с прекрасната си инфраструктура и луксозните развлекателни програми. Когато идвате на ски в Инсбрук на Цел ам Зее, Ишгъл, Бад Гащайн и други курорти на австрийските Алпи, можете да бъдете сигурни – тук всичко е подготвено, за да се радвате на всяка минута от ценната си почивка. И по пистите, и в хотелите, и след карането на ски.

Андора Най-малката ски държава в света, с отлично оборудвани курорти и писти. Валнорд и Грандвалира се радват на отлична репутация в цялата Европа и ежегодно подобряване на техните писти. Хотелите в княжеството подхождат идеално за най-различните видове почивки – ски и сноуборд, екскурзии, минерални води, кулинарни изкушения и прекрасни шопинг обиколки ви очакват в Андора.

България Ски курортите на България са разположени в не толкова високи, но невероятно красиви планини. Ски училища са популярни в Европа. Ниските цени, мекият климат и изобилие от обикновени писти правят България идеалното място, за да се качите на ски и сноуборд и да се отпуснете по време на училищни и студентски ваканции.

Грузия Искате ли да покорите склоновете на Кавказките планини в най-добрите ски курорти на Грузия! Уютните хотели и снежните писти, с удобни асансьори и отлични ресторанти, ще допълнет невероятната красота на Кавказ и прочутото гостоприемство на местните жители! Тук ще получите ярки впечатления от карането на ски в Гудаури и Бакуриани, ще откриете Грузия – прекрасна страна за зимна почивка.

Испания Курортите в Пиренеите в последно време станаха много популярни и вече много от туристите оценяват отличното качество на ски пистите и добрите метеорологични условия на Испания. Ла Молина и Маселя разполагат с най-голямата ски зона в страната. Тук има писти за скиори и сноубордисти от всички нива на подготовка, както и специални писти за възрастни хора с ограничена подвижност.

Италия Италия – невероятна дестинация за скиори и сноубордисти. Най-красивите планини в Европа – Доломитови Алпи, с най-дългите писти в Европа – Селаронда – всичко това туристите ще открият на Апенинския полуостров. И освен това, тук ще намерите идеално поддържани писти със снежните оръдия, високо ниво на обслужване в хотели и богата културна програма във всеки курорт на страната.

Русия Ски курортите в Русия – най-добрата възможност да прекарате уикенд или ваканция в планината, на най-снежните писти в страната. Красна поляна, Архъз, пистите на курортите на Северен Кавказ, които са посрещали олимпийските шампиони, с достойнство посрещат най-високопоставените туристи. Направете си една невероятна почивка в Русия!

 

 

 

•  Туроператор и турагент ФЛАЙ ХОЛИДЕЙС ООД притежава удостоверение за туроператорска дейност № 7039/18.01.2013 година и е застрахован със застрахователна полица №  03700100004134/ 2022 от „Застрахователно Дружество Евроинс“ АД,  гр. София-24, ул. „Софийски герой”  № 3, вх. Б, ет. 1, офис 21 за „Отговорност на туроператора” със срок на действие от 00:00 часа на 20.11.2022 до 23:59 на 19.11.2023 г.

 

 

*