0,00

ДЕСЕТ ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА НАЕМЕТЕ ЕКСКУРЗОВОД – ДОРИ И ЗА БЪЛГАРИЯ…

Резервация / Запитване

 

 

 

ФЛАЙ ХОЛИДЕЙС ООД е със седалище в гр. София, България и предлага класически турове в България – туристически обиколки на различни градове: София, Пловдив, Варна, както и еднодневни екскурзии или пълно проучване на нашата богата история и природа.

 

 

Ние работим с доказани професионалисти – екскурзоводи, владеещи различни езици: английски, френски, немски, испански, италиански, гръцки, турски, японски, португалски, и можем да организираме за вас специални обиколки на България.

 

 

 

 

Защо да наемете екскурзовод за вашата разходка? 

Повечето хора, които планират пътуване до някоя от столиците на света не намират за необходимо да наемат екскурзовод. Всъщност има някои реални предимства.

 

 

 

Ето десет добри причини за наемане на екскурзовод:

1. Екскурзоводът ще работи с вас, за да се създаде една обиколка, съобразена с вашите интереси.

2. Екскурзоводът може да ви покаже такива места, за които вие няма как да знаете, дори и да сте прекарали много време в четене на пътеводители или в търсене в Интернет.

3. По време на обиколката екскурзоводът ще привлече вниманието ви върху детайли и забележителности, които ако сте сами не бихте забелязал.

4. Екскурзоводът ще ви свърже и обясни смисъла и логиката на обектите и фактите, които виждате и научавате.

5. Екскурзоводът ще представи това, което виждате в исторически, културен и религиозен контекст.

6. Използуването на екскурзовод е най-добрият начин за оптимизиране на вашето време, като ще имате възможност да видите и получите повече информация.

7. Екскурзоводите, чиито услуги ползваме, са лицензирани и имат необходимото образование и опит, за да могат да ръководят туристите.

8. Екскурзоводите имат интерес към всичко и са непрекъснато в крак с времето.

9. Екскурзоводът е вашия личен ресурс, той има отговори на вашите въпроси и може да предложи неща, които съответстват на вашите интереси, както преди, така и по време на вашето пътуване.

10. Екскурзоводът е човека, на когото вие можете да разчитате – като „ходеща енциклопедия”, и в случай на злопулука или инцидент.

Той е вашата връзка с институции и би могъл да превежда при необходимост и да съдейства в случай на наранявания.

 

 

 

 

• Туроператор и турагент ФЛАЙ ХОЛИДЕЙС ООД притежава удостоверение за туроператорска дейност № 7039/18.01.2013 година и е застрахован със застрахователна полица № 03700100003538/ 2021 от „Застрахователно Дружество Евроинс“ АД,  гр. София-24, ул. „Софийски герой”  № 3, вх. Б, ет. 1, офис 21 за „Отговорност на туроператора” със срок на действие от 00:00 часа на 20.11.2021 до 23:59 на 19.11.2022 г.