Семеен хотел РУДИ, село Горно Драглище

Резервация / Запитване

 

 

Най-голяма заслуга за да бъде неповторимо и уникално е разположението на селото, което се намира в центъра между три планини. Това му разположение, спомага за умереният климат и почти пълната липса на силни ветрове и мъгли, което доближава климата в селото до този в гр. Сандански, но без задушаващата жега през топлите месеци. Уникалният климат не е единствената притегателна сила за туристи и почитатели на селският туризъм, а това е гостоприемството на местните жители, което тук е намерило своят дом.

Селото е запазено от напрежението на големите градове и културните норми са добре съхранени. Горно Драглище и част от околните села са известни с наименованието Припеците, а за да разберете защо – Заповядайте в Семеен Хотел РУДИ, където Ви очакват много приятни изненади и домакини, които ще Ви посрещнат с ароматен чай от горски билки.

Близостта на различни туристически атракции, правят село Горно Драглище подходящата туристическа дестинация целогодишно.
Към селото има изградени множество туристически маршрути, които са достъпни през по голямата част от годината.

Село Горно Драглище се намира в планински район в подножието на Рила планина. Отстоява от община Разлог само на 13 км и на 10 км от град Банско. Селото наброява 800 жители и е напълно електрифицирано, водоснабдено, канализирано и асфалтирано.

 

 

Преминавайки през село Горно Драглище не пропускайте възможността да посетите Хотел РУДИ, обещаваме Ви уникално изживяване!

 

Хотел РУДИ е подходящ за всички желаещи да усетят спокойствието на малките български селца и да се насладят на чистият въздух и спиращите дъха гледки.

 

 

 

Но, ние особено препоръчваме на Вас хората ангажирани целодневно в бизнеса и работата си да заделите един уикенд за да ни откриете. А ние в замяна ще Ви осигурим спокойствие, кухня с изненадващо разнообразие от традиционна българска, традиционна местна кухня и с богато разнообразие от наши специалитети от диворастящи гъби. Открийте нещо различно !

 

 

Хотелът предлага отлични условия за всички скиори, а близостта на най-добрия Български ски курорт Банско и близостта на Семково за начинаещи скиори са добра предпоставка да изберете да отседнете именно при нас, а и не само заради това, а заради вкусната и топла храна, заради отличните ценови оферти, които сме склонни да предложим на всеки, избрал нас, за своята почивка. Открийте нещо различно !

 

 

Близостта на значимите български туристически обекти, като най-старата черква на Балканският полуостров (само на 5км. от нас с.Добърско),парк за танцуващи мечки в гр.Белица и много други туристически маршрути са гаранция за почивка без скука за динамичните и приключенски натури, а за всеки който желае да отседне на топло и уютно местенце – то това е нашата механа,а там часовете отлитат неусетно пред камината с чаша вино. Открийте нещо различно !

 

 

 

 

 

Хотелът разполага с 13 двойни стаи и 1 апартамент

Всяка стая е уникална със своя история и „домакин“

Първият етаж е етажът на диворастящите гъби и съответно тук домакини са най-популярните и вкусни гъби в нашият край, които всеки може да вкуси в механата на хотела

Вторият етаж е етажът на диворастящите билки и плодове и съответно тук домакини са най-вкусните диворастящи плодове и най-ароматните диворастящи блики, които всеки може да опита със сутрешният си чай или просто да се наслади на аромата им в уютният лоби бар
Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел
В цялата сграда е достъпен безжичен интернет
Всяка стая разполага с кабелна телевизия и телефон
Отоплението е с локално парно
Стаите имат балкон с гледка към планинските върхове
На разположение е уютен лоби бар – единствен по рода си
Механа с уютна атмосфера и голяма камина
Паркинг

 

Лоби барът е много различен от всичко познато до сега. Тук може да се насладите на модерна и уютна атмосфера приятно съчетана с разнообразие от еко продукти, налично е разнообразие от ръчно изработени сувенири, горски билки, диворастящи гъби и домашно приготвени специалитети. Лоби барът е изцяло в тематиката на хотела за представяне на горските богатства, в приятната компания на домакините.

 

Всеки посетил Хотел Руди, се връща отново и отново в царството на горските богатства.

 

Лоби барът е подходяща дестинация и по маршрута към най-старата черква в България  „Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ село Добърско. Пътувайки към село Добърско, не пропускайте възможността да Ви почерпим с чаша ароматен горски чай подсладен с елексири от природата. Идвайки при нас, ще Ви разкажем повече за билки и гъби, как правилно да ги разпознавате и събирате. Подарете на себе си и децата Ви едно приключение от разкази от професионални и лицензирани билкари и гъбари, каквито са домакините на Хотел Руди. Ние ще Ви почерпим с лют домашен елексир (само за ценители, който не управляват МПС), за най-малките имаме вълшебни вкусове от домашно приготвени натурални сокове. Всеки избрал ни за междинна точка по пътя си, ще бъде изненадан приятно от възможностите предлагани в Семеен Хотел Руди.

Механа РУДИ е най-колоритното  място в целият хотел. Тя е изградена от  дърво и камък и предлага на своите гости нужното спокойствие за една приятна почивка. Приятна обстановка, допълнена от топлотата на живият огън , преплетена с ненадминатите специалитети от традиционната българска кухня, както и местни деликатеси и разнообразието от диворастящи гъби, което може да изберете при нас е гаранция за една весела и запомняща се вечер с приятели, а за доброто настроение в празничните дни се грижи жива музика с богат репертоар.

 

За ценители и дегустатори Ви предлагаме подбрана селекция от вина и напитки, съчетани с изкусителни ястия и деликатесни плата.

 

Механата  е с капацитет 40 места и е подходяща за организиране на различни мероприятия, като делови срещи, семейни тържества, годишнини и частни партита, романтични вечери или просто среща с приятели.

 

 

 

  • деца до 3 години– безплатно;
  • деца от 3 до 12 години плащат 50% от цената за възрастен, независимо дали са настанени на редовно или допълнително легло;
  • Всички посочени цени са с включена курортна такса и ддс.

 

 

 

• Туроператор и турагент ФЛАЙ ХОЛИДЕЙС ООД притежава удостоверение за туроператорска дейност № 7039/18.01.2013 година и е застрахован със застрахователна полица № 03700100002353/ 2019 от „Застрахователно Дружество Евроинс“ АД,  бул. „Христофор Колумб”  № 43, София-1592, ЕИК: 121265113 за „Отговорност на туроператора” със срок на действие от 00:00 часа на 20.11.2019 до 23:59 на 19.11.2020 г.